Iskolai akciók

2022. november 7-e nem volt egy átlagos hétfői nap az I.A, II.A és III.A osztály tanulói számára. A logisztika és a megmunkáló és hegesztő gépek és berendezések programozója szakok tanulói a nagymihályi székhelyű GRONBACH k.s gépipari vállalatnál jártak, amely OEM berendezéseket gyárt konyhatechnikai világmárkák számára, konyhai berendezésekhez készítenek, valamint különböző mechanikus és dekoratív alkatrészeket. A szakmában jártas alkalmazottak vezették végig iskolánk tanulóit a cég termelő- és raktárhelyiségein. A tanulmányi kirándulás során bemutatták a cég termelési profilját, a jelenleg alkalmazott hagyományos és modern gyártási technológiákat, a termelés szerkezeti és technológiai előkészítésének eljárásait, valamint a gyártás teljesítményét és minőségét javító eszközöket.
A vállalat egy online versennyel is készült a tanulóink számára, melynek győztese ajándékban részesült a GRONBACH k.s. jóvoltából.
Az exkurzió szakmai kiegészítése volt az oktatási folyamatnak, hiszen tanulóink igazolhatták a logisztika elméleti törvényszerűségeinek érvényességét, és a láthatták legújabb gépészmérnöki technológiákat.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a GRONBACH k.s. gépipari vállalatnak, hogy biztosította a tanulmányi kirándulás lehetőségét.