Iskolai akciók

Hétvégén lezajlott a XX. Bodrogközi Kulturális Fesztivál, Királyhelmec legnagyobb rendezvénye, melyen iskolánk is képviseltette magát.

A város vezetősége különböző műsorokkal készült, melyek nagy részét a Millennium téren lehetett megtekinteni. E helyszínen került sor a sakkjátszmára is Ing. Pataky Károly, Kassa megye önkormányzatának alelnöke és Királyhelmec polgármestere, valamint Ing. Rastislav Trnka, Kassa megye önkormányzatának elnöke, között. Az összecsapás eredménye fél óra után döntetlen lett. A játszma látványosságáról iskolánk lelkes diákjai gondoskodtak, akik a különböző figurák bőrébe bújva megelevenítették a helyszínen zajló küzdelmet. Az élő sakkfigurák mutatós kosztümjei és kellékei az iskolában készültek.

Az intézményünk standjánál a közönség ízelítőt kaphatott modern szakjaink kínálatából az új technológiák kiállításán keresztül. A publikum figyelmét a programozható LEGO robotok, a 3D nyomtatók, a kis marógép, valamint a lézerrel vágott dekorációk gyűjteménye kötötte le.