Friss hírek - Értesítések

„Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni” – vallja Márai Sándor.

Erre a csodára vártunk a december közeledtével, hogy talán mégis visszajöhettek… Újra együtt leszünk az év utolsó heteiben az iskolában, együtt gyújtjuk meg az adventi gyertyákat, együtt ünnepelünk a hagyományos karácsonyi műsorral, és apró ajándékokkal lepjük meg egymást a szünidő előtt. Hát nem így történt. Mi mégis felállítottuk a karácsonyfát, az adventi koszorúnkon sorra gyúlnak ki a gyertyák. Gondolunk rátok, most is minden nap rólatok szól. Ahogy az ünnep sem létezik a gyertyák fénye nélkül, úgy az iskola sem gyerekek nélkül.  Higgyétek el, a csoda el fog jönni, ha majd meggyújtjátok a gyertyákat, karácsony lesz megint, békés, boldog, szeretetteljes karácsony.

Iskolánk ünnepi fényeivel kívánunk minden kedves diáknak, szülőnek, tanárnak, szakoktatónak, az iskola minden dolgozójának kellemes karácsonyi ünnepeket és örömökben gazadag új esztendőt!