Iskolai akciók

Kassa Megye támogatásával 2019. szeptember 18-án került sor a Perbenyiki Szakközépiskola kertjében az Akadálymentes Hidak elnevezésű rendezvényre. Szakközépiskolák, gimnáziumok, különböző szervezetek és szociális otthonok találkoztak azzal a céllal, hogy eloszlassák az előítéleteket a fiatalokban a fogyatékkal élőkkel szemben. A diákoknak lehetőségük nyílt a közös ötletek cseréjére, és motivációt kaphattak új elképzelések kipróbálására is.

A főszínpadon színvonalas kulturális programok váltották egymást. Régiónk modern, társas- és népi tánc csoportjai mellett énekkarok, fúvós-, dzsessz és klasszikus zenét játszó csoportok szórakoztatták a nagyérdeműt.

Ebben az évben sem hiányozhatott az iskolák közötti verseny. Díjat osztottak a legötletesebb termék és a legszebb stand kategóriában is. Nem véletlenül pompázott iskolánk bemutatkozó standja a legtökéletesebb harmóniában, mert Rastislav Trnka úr, Kassa Megye elnöke, Mgr. Pogány Enikőnek, intézményünk igazgató-helyettesnőjének nyújtotta át a 2. helyért járó legszebb stand díját.

Ing. Kázsmér Judit tanárnő