Iskolai akciók

A Királyhelmeci Szakközépiskolán működő ruhaipari és fodrászati szaktantárgyak tantárgybizottsága képzőművészeti versenyt hirdetett Fiatalok divatja címen az alapiskolák 8. és 9. osztályos tanulói számára.

A versenyre 6 iskolából érkeztek pályamunkák: Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Tiszacsernyő, Szlovák Tanítási Nyelvű Alapiskola Királyhelmec, Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Királyhelmec, Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Szomotor, Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Nagykapos, Szlovák Tanítási Nyelvű Alapiskola Szomotor.

A munkákat szakmai zsűri bírálta le. Ing. Geri Angéla tanárnő, Mgr. Pogány Enikő tanárnő, Ing. Pollák Andrea tanárnő és Ing. Kázsmér Judit tanárnő a következő pályamunkákat jutalmazta:

8.osztályos tanulók

  1. hely: Luczó Janka, Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Nagykapos
  2. hely: Viktória Harbuľáková, Szlovák Tanítási Nyelvű Alapiskola Szomotor
  3. hely: Kállai Anikó, Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Tiszacsernyő

9.osztályos tanulók

  1. hely: Takács Szimona, Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Nagykapos
  2. hely: Bandura Olívia, Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Szomotor
  3. hely: Martina Chlebecová, Szlovák Tanítási Nyelvű Alapiskola Királyhelmec

 

 

Szeretnénk megköszönni a minden tanulónak a képzőművészeti alkotásokba fektetett időt és munkát. Nagyra értékeljük, hogy a divatról alkotott nézeteket, véleményeket a diákok művészet útján is megpróbálták a kifejezésre juttatni. Külön szeretnénk köszönetet mondani az alapiskolás tanítóknak, hogy irányították diákjaikat, és hogy lehetővé tették intézményeink között az együttműködést.

 

A benyújtott pályamunkák 2017. május 18-án kerültek kiértékelésre a Királyhelmeci Szakközépiskola Rákóczi úti épületében.

Ruhaipari és fodrászati szaktantárgyak tantárgybizottsága