Iskolai akciók

Egy verőfényes májusi délelőttön iskolánk szabadtéri színpadán felcsendült Gaudeamus Igitur közismert dallama, amelyre három végzős osztály diákjai sorakoztak fel osztályfőnökeik vezetésével.  Az ünnepélyes keretetek között végzőseinknek elbúcsúztak a középiskolás évektől.

A hagyományokhoz híven a ballagási előkészületek a harmadéves diákokra hárultak, akik ötletes osztálydíszítéssel, színes virágokkal, ünnepi műsorral búcsúztak a negyedikesektől. Az igazgató úr az ünnepi beszédében értékelte a diákok négyéves munkáját, megjutalmazta a legjobbakat és legaktívabbakat. A negyedikesek beszéde után iskolánk énekkara zárta méltóképpen a negyedikesek ballagási ünnepségét.

Ezt követően elérkeztünk a nap legmeghatóbb részéhez: a szülők, barátok és ismerősök nyújtották át csokraikat és jókívánságaikat a felnőttkor küszöbén álló fiataljainknak.

Kedves Végzős Diákjaink! Iskolánk nevében kívánunk Nektek sok szerencsét az érettségihez! A jövőben teljesüljön minden álmotok, vágyatok, célotok! Találjátok meg a helyeteket a világban! Viszontlátásra!