Iskolai akciók

DSC_4045Egy gyönyörű, napos, májusi délelőttön iskolánk szabadtéri színpadán felcsendült a már mindenki által ismert Gaudeamus Igitur, melyre három végzős osztály diákjai sorakoztak fel osztályfőnökeik vezetésével.  Az ünnepélyes ballagás kezdetével, végzőseinknek már ténylegesen el kellett búcsúzniuk a középiskolás élettől. Tanárok, szülők, rokonok, barátok, testvérek előtt, ünnepi öltözetben, tele izgalommal kellett tudatosítaniuk, hogy oly gyorsan elrepültek a diákévek és egy héten belül a zöld asztal előtt kell bizonyságot tenniük az életre való felkészültségükről.

A hagyományokhoz híven a ballagási előkészületek a harmadéves diákokra hárulnak, akik a 2015/2016–os tanév végzőseit méltóképpen búcsúztatták. Az igazgató úr ünnepélyes beszéde után, melyben értékelte a diákok négyéves munkáját, megjutalmazták a legjobbakat és legaktívabbakat. A negyedikesek búcsúbeszéde után iskolánk énekkara is elköszönt tőlük két dallal.

Ezt követően elérkeztünk a nap legmeghatóbb részéhez, a szülők és ismerősök nyújtották át csokraikat, jókívánságaikat és könnyeiket a felnőttkor küszöbén álló fiataljaiknak.

Kedves Végzős Diákjaink! Iskolánk nevében kívánunk Nektek sok szerencsét az érettségi kérdések kihúzásakor! A jövőben teljesüljön minden álmotok, vágyatok, célotok! Találjátok meg a helyeteket a világban! Viszontlátásra!