Iskolai akciók

DSC_0172A szeptember 2. – egy nap, amely egész Szlovákiát lázba hozza. Az utakon megnő a forgalom, rendőrök vigyázzák az iskolákat, szülők fogják gyermekeik kezét és teszik meg sokszor az első lépéseket az iskolák felé. Nem volt ez másként a királyhelmeci szakközépiskola épülete előtt sem. Már kora reggeltől érkeztek, ünnepélyes ruhába öltözve a diákok, a szülők és a tanárok, ugyanis mindenki a 2015/2016-ös új iskolai tanév ünnepélyes megnyitóját várta. A nemzeti himnusz meghallgatása után hivatalosan is kezdetét vette az új tanév, és vele az új feladatok, kötelességek és a közös munka tanár és diák számára egyaránt.

Ing. Ivan Beňo, az iskolaigazgató tanévnyitó beszédében köszöntötte a jelenlévőket, majd ismertette az idei év céljait és követelményeit az oktatói-nevelői munkában.

Az új tanévben mindegy 400 diák kezdte meg tanulmányait a következő szakokon: kereskedelmi akadémia, elektroműszerész, kőműves, gépjárműszerelő, fodrász, gépész, építészet, hajkozmetika, építőipari szak és konfekciógyártás.

Mindenki számára kívánjuk, hogy sikerekben gazdag tanéve legyen.

Kedves Diákok! Kívánjuk, hogy minden nap egészségesen és örömmel gyertek iskolánkba, és minél több új ismerettel térjetek haza. Bízunk benne, hogy a tanuláshoz való pozitív hozzáállásotokkal is sikerül mielőbb elérni a kitűzött célokat.