Iskolai akciók

DSC_0152Gazdag József volt sportújságíró személyében egy igazán széles látókörű és hatalmas ismeretanyaggal rendelkező embert ismerhettek meg iskolánk sportkedvelő diákjai 2015. április 17-én, egy rendhagyó irodalomóra keretében. A szerző új könyve, az Egy futballfüggő naplójából című elbeszélésgyűjtemény megjelenése kapcsán látogatott iskolánkba.

A közönség és Gazdag József között nagyon hamar érdekes és termékeny beszélgetés alakult ki, melynek során a kísérő tanárok, Mgr. Jánošík Zoltán és Mgr. Szabó Lovas Emőke is megbizonyosodhattak afelől, hogy diákjaink tudása sem elhanyagolható a futballt illetően. A kiválasztott 20 tanuló gyorsan és pontosan felelt az író-újságíró kvízkérdéseire, amiért a vendégek matricákkal, sportújságokkal és egyéb emléktárgyakkal jutalmazták őket.

Mindennek köszönhetően a rendhagyó irodalomórán olyan kellemes hangulat alakult ki, hogy a résztvevők alig érzékelték az idő múlását. A diákok maguk is pozitívan nyilatkoztak a rendezvényről, közös fényképet készítettek Gazdag Józseffel, majd könyvet is vásároltak, amelyet dedikáltathattak.