05052014338Hogyan legyünk sikeres vállalkozók? címmel tartott előadást iskolánk volt diákja Bračok Maroš, a királyhelmeci IT-Store tulajdonosa. A beszélgetésen a kereskedelmi akadémia 1. és 2. osztályos tanulói vettek részt, akik számos, a gyakorlatból vett példákon keresztül egy konkrét vállalkozás kulisszái mögé pillanthattak be.

Az előadó mesélt vállalkozása elindításáról, a kezdeti nehézségekről és akadályokról, továbbá hangsúlyozta, hogy diákjaink ezen a szakon kellő szakmai ismerettel felvértezve vághatnak bele egy önálló vállalkozásba. Bračok úr több hasznos tanáccsal is ellátta hallgatóságát, és felhívta tanulóink figyelmét arra, hogy egy sikeres üzlet elengedhetetlen feltétele a megfelelő szaktudás.

Az előadás során tanulóink ízelítőt kaptak üzletvezetésből, valamint a különböző hivatalokkal és szervekkel való együttmőködés fontosságából.

Ezúton szeretnénk megköszönni Bračok úrnak a tartalmas előadást, és bízunk benne, hogy a jövőben szívesen látogat el hozzánk ilyen vagy ehhez hasonló szakmai beszélgetés céljából.