Fénykép0101b2013. május 23-án került megrendezésre a Fiatal Kőműves elnevezésű verseny III. évfolyama a kassai műszaki szakközépiskolában. A versenyen 6 szlovákiai szakközépiskola diákjai vettek részt Bártfáról, Ólublóról, Eperjesről, Kassáról, Dobšináról, Királyhelmecről, sőt egy csehországi szakközépiskolából, Ostraváról is érkeztek versenyzők. A kassai műszaki szakközépiskola a versenyt a Winerberger Slovenské Tehelne s.r.o. Zlaté Moravce vállalattal közösen szervezte.
Iskolánkat Balla Máté és Szabó Zoltán a III.E osztály diákjai, valamint Dargó Zoltán és Hornyák Kristián II.E osztályos tanulók képviselték. A versenyzők két csoportban dolgoztak és példásan oldották meg az adott feladatokat. A munkát a zsűri folyamatosan értékelte.
A verseny az eredményhirdetéssel zárult. A Szabó Zoltán (III.E osztály) és Hornyák Kristián (II.E osztály) alkotta csapatunk a második helyen végzett. A nyertesek oklevelet kaptak illetve a Winerberger Slovenské Tehelne s.r.o. Zlaté Moravce által felajánlott tárgyi jutalomban részesültek. A többi versenyző a sikeres helytállásért oklevelet kapott emlékül. 

Köszönet illeti az iskola vezetőségét, hogy lehetővé tette a diákoknak a versenyen való részvételt.

[justified_image_grid nggallery=10]